1 op 1 ondersteuning

Krijg hulp met jouw website

en tog Zelf een bouwen.

Steeds meer ondernemers kiezen er voor om een website/shop zelf te bouwen. En dat begrijpen wij ook heel goed. Maar soms kan het zo handig zijn als je even wat hulp en advies kan krijgen. Hier voor hebben we de 1 op 1 ondersteuning tot leven geroepen. Dit kan met 2 uur of met een strippenkaart van 5 of 10 uur, je profiteert dan van een lager uurtarief.

1 op 1 ondersteuning is ideaal voor ondernemers die zelf aan de slag willen met het bouwen van een WordPress website met Elementor (PRO). Zo kun je ons om hulp vragen als je er even niet uit komt of iets nog niet kent en heel graag wil leren, met als doel deze daarna zelf uit te kunnen voeren.

Heb je eigenlijk geen tijd om het zelf af te maken of heb je even genoeg gehad van het leren? Dan kan je ook een offerte aanvragen zodat wij alles voor jouw uit handen nemen.

Wat kun je aan ons vragen?

Twee 1 op 1 uren

110
Excl. BTW

Vijf 1 op 1 uren

250
Excl. BTW

Tien 1 op 1 uren

450
Excl. BTW

Een strippenkaart heeft een geldigheidsduur van 1 kalender jaar. Hou je uren over? Dan mag je deze ook met iemand anders delen.

Hoe werkt de 1 op 1 ondersteuning?

Voordat we aan de slag gaan stuur je ons eerste de vraag waar je hulp voor wil per mail naar ons toe, 
En indien nodig geeft ons al t toegang tot de admin van de betreffende website(s), zodat we een goed beeld hebben van jouw website(s) en hoe wij jouw  kunnen ondersteunen. 

Op basis daarvan geven wij je op voorhand aan hoeveel uur we hier mee bezig zullen zijn, zodat jij weet hoeveel uur er nog over blijft op je strippenkaart. 

Zo ontvang je de ondersteuning

De manier waarop jij support wilt krijgen bepaal je zelf. Vind je het fijn om mee te kijken via bijvoorbeeld een Zoom of Skype afspraak? Of ontvang je liever printscreen en/of korte video per mail? Beide zijn mogelijk. Op de mail ontvang je binnen één a twee werkdagen een reactie. Een bel- of videogesprek plannen we in en kan meestal binnen twee of vier werkdagen, ook afhankelijk van de tijd die we nodig hebben.

Logo-Basic-vh-met-text-licht-red-vh

Let op!! alle genoemde prijzen op deze website zijn excl. 21% btw

Stuur ons een belverzoek:​