Branding

Design & Branding

Sterk in ontwerp, webdesign en digitale interactie

” Voor bijna alles wat digitaal is maken wij visuele hoogstandjes. Wij combineren sterk ontwerp met een heldere boodschap. “

Sociale media beheer

Basis Plan

150
Per Maand *

Gevorderde Plan

250
Per Maand *

Uitgebreide Plan

450
Per Maand *

* er is een Startup-fee van eenmalig € 250
** we maken eerst 2 maanden een kalender en lopen kwa planning 3 maanden voor.
dit om gericht te kunnen werken met foto’s maken en of teksten dit is een richtlijn en wijzigt per periode.
*** Fotoshoot is op locatie exclusief Km-vergoeding.

1 op 1 ondersteuning

Branding training & uitleg

Heb je meer informatie nodig over hoe je de Branding kan ontwikkelen en onderhouden? Wij geven training en uitleg over wat hier bij komt kijken. Persoonlijk of voor meerdere, dat maakt niet uit. Wij geven uitleg over bijvoorbeeld: Sociale media tools en toepasingen, SEO toepassen in je Blogs en websites(shop), en hoe te kijken naar langeren tijd doelen.

Huisstijl Design

Logo laten ontwerpen

Je hebt een eigen logo nodig voor je product, dienst of bedrijf.
Of je wil jouw oude logo in een nieuw eigentijds jasje.

Bij Basic-VH kijken we hiervoor naar het complete plaatje. We gaan eerst samen op zoek naar jouw huisstijl (moest die er nog niet zijn) en werken dan een logo uit dat hier perfect bij aansluit.

Huisstijl-ontwikkeling

Een huisstijl ontwerpen dat doe je samen. Essentieel hierbij is een goed contact tussen de opdrachtgever en de ontwerper.

In overleg met jou bepalen we de koers waarbij jouw mening/idee het uitgangspunt is. Voeg onze kennis en ervaring hieraan toe en we hebben een succesvol huisstijlontwerp.

Huisstijl ontwerp – voor wie?

Ken jij jouw doelgroep? In welke generaties bevindt deze zich? Welke overtuigingen, voorkeuren, demografische eigenschappen, …  hebben ze?

Al deze vragen moet je jezelf stellen bij het ontwerpen van jouw huisstijl. Basic -Vh weet precies hoe dit aan te pakken en zo een huisstijlontwerp toegespitst op je doelgroep te ontwikkelen.

Huisstijl-ideeën

Wij zitten vol ideeën om tot een authentieke huisstijl te komen. Maar bij een huisstijlontwerp is jouw smaak een belangrijk uitgangspunt.

Wat wil je het liefste uitstralen, wat vind je mooi, wat helemaal niet?
Door samen ideeën uit te wisselen krijgen wij sneller een scherp beeld van het te ontwikkelen huisstijlontwerp

Huisstijl-ontwerpen: samen kijken

Het ontwerpen zelf doen we in ons designerslab. In deze fase gebruiken we jouw input om tot een eerste ontwerp te komen. Uiteraard is dit nog niet definitief.

We maken visueel wat wij in ons hoofd hebben en geven uitleg waarom we bepaalde keuzes hebben gemaakt. En dan is het weer aan jou om ons aan te geven wat je nog anders wil.

BASIC-VH Huisstijl -ontwerpen

Eenmaal we een huisstijl hebben waar we beide achter staan, gaan we dit vertalen naar een compleet beeldmerk. Dit beeldmerk gaan we gebruiken voor je volledige online en offline uitstraling.

We doen dus de vertaling van jouw huisstijl naar je website, powerpoint templates, social media, …  maar o.a. ook naar je briefpapier en visitekaartjes. Je ademt zo een volledige professionele eigenheid.

Logo-Basic-vh-met-text-licht-red-vh

Let op!! alle genoemde prijzen op deze website zijn excl. 21% btw

Stuur ons een belverzoek:​