webshop

Webshop
Professionele webshop

met WooCommerce voor maximale conversie

” Wij bouwen resultaatgerichte webshops. Hierbij letten we altijd op bovenstaande, In onze webshop service is daarom ook steeds onderhoud en support inbegrepen “

Basis Plan

1250
Excl. BTW

Gevorderde Plan

2250
Excl. BTW

Uitgebreide Plan

3250
Excl. BTW

* eerste jaar gratis hier na € 49,- excl. btw per jaar Incl. .nl .be .eu of .com domeinnaam en € 50,- excl. btw per jaar voor Elementor PRO (Bij Elementor $ 159,-) en WPforms elite (Bij WPforms $ 599,-)
** Fotoshoot is op locatie exclusief Km-vergoeding.
*** Tot een maximaal van 100 producten, we leren u hoe u dit zelf snel een eenvoudig zelf kan doen.

1 op 1 ondersteuning

WooCommerce training & uitleg

Heb je meer informatie nodig over hoe je de webwinkel kan onderhouden met WooCommerce? Wij geven training en uitleg over het systeem. Persoonlijk of voor meerdere webmasters, dat maakt niet uit. Wij geven uitleg over bijvoorbeeld: SEO toepassen in je webshop, wijzigen van productinformatie of het bijhouden van een blog in de webshop.
Waarom WooCommerce?

De veelzijdigheid

We hebben al een aantal jaren ervaring met WooCommerce. We gebruiken dit systeem omwille van zijn uitgebreide functionaliteiten en de mogelijkheid tot maatwerk.

Voor jou als klant adviseren we een webshop met WooCommerce vanwege het eenvoudig beheer waardoor hoge support kosten achterwege blijven. Een product wijzigen, een afbeelding toevoegen of de voorraad aanpassen, gaat makkelijk en snel. En daar houden we bij Basic-VH van.

Unieke design mogelijkheden

Je WooCommerce webshop kan volledig in een eigen design worden gestoken. Basic-VH ontwerpt voor jou een webdesign op maat, volledig op jouw huisstijl afgestemd. Webwinkels met een uniek design kunnen zich snel en makkelijker onderscheiden en een betere winkelervaring bieden.

Betaalsystemen

WooCommerce heeft de meest gebruikte betaalsystemen beschikbaar. Bijvoorbeeld iDeal (nl), BankContact (be) of Creditcard. Wij zorgen dat iedereen kan afrekenen.

De snelheid

WooCommerce webshops zijn lichtgewicht gebouwd en vereisen geen zware servers. WooCommerce is in de basis al zeer snel en heeft het een goede performance.  Indien jouw webshop dit vereist, kan er nog uitgebreid worden met caching oplossingen waardoor de webshop supersnel wordt en vele bezoekers tegelijkertijd aan kan.

API koppelingen

Koppelen met een ERP kassa of voorraadsystemen? Ook dit is mogelijk met WooCommerce. Wij zorgen met de juiste API koppelingen voor de vereiste automatisering. Kan bijvoorbeeld handig zijn bij het actualiseren van het vooraadbeheer van een traditionele winkel met die van een webshop.

Logo-Basic-vh-met-text-licht-red-vh

Let op!! alle genoemde prijzen op deze website zijn excl. 21% btw

Stuur ons een belverzoek:​